Χαριτίνη Ηλιάδου: Ποζάρει με κόκκινο μαγιό και κεντρίζει όλα τα βλέμματα

Άννα Ξενοπούλου
1 Min Read

Η Χαριτίνη Ηλιάδου είναι μια πραγματικά εντυπωσιακή γυναίκα και μια πολύ ταλαντούχα ηθοποιός που κεντρίζει το ενδιαφέρον τόσο με το ταλέντο της, όσο και με την εντυπωσιακή παρουσία της.

Η 31 ετών Χαριτίνη έχει καταγωγή απο την Κύπρο και στο τηλεοπτικό κοινό έγινε γνωστή το 2021 μέσα απο την συμμετοχή της στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «8 Λέξεις».

Η πολυτάλαντη Χαριτίνη Ηλιάδου

Τα ταλέντα της είναι πολλά και εντυπωσιακά για τον χώρο των media. Εκτός απο ηθοποιός είναι ραδιοφωνική παραγωγός και φυσικά μοντέλο με μεγάλο αριθμό θαυμαστών εντός και εκτός social media.

Διαθέτει εντυπωσιακή παρουσία και καθηλωτική εμφάνιση, γι’ αυτό άλλωστε και τα σχόλια που θα διαβάσετε στις αναρτήσεις της, είναι πολλές φορές εκτός ορίων.

Εκτός ορίων όμως κινείται πολλές φορές και η ίδια η Χαριτίνη Ηλιάδου, αφού οι φωτογραφίες της μέσα στα social media ξεπερνούν πολλές φορές τα όρια. Έτσι άλλωστε έχει γίνει απαραίτητη και στο αντρικό φύλο Ελλάδας και Κύπρου!

Εμείς είπαμε να σας φτιάξουμε λίγο την διάθεση με δύο φωτογραφίες με μαγιό, όπου η εντυπωσιακή Κύπρια έχει ανεβάσει στο instagram και εντυπωσιάζει με τα κάλλη της!

Δείτε την εδώ

Share This Article
Exit mobile version