Η Ριάνα πέρασε μια ξεχωριστή, όμορφη βραδιά γιορτάζοντας τα 35α γενέθλιά της. Οικογένεια και φίλοι συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, σε ένα ιδιωτικό δείπνο στο Giorgio Baldi στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια .
Εκεί έδωσαν ένα αριστοκρατικό πάρτι για τη μεγάλη μέρα της σούπερ σταρ του “Pour It Up”.
Το κομψό ιταλικό εστιατόριο είναι το αγαπημένο μέρος της βραβευμένη με Grammy, Ριάνα, και ολόκληρο το ξενοδοχείο νοικιάστηκε για την ειδική περίσταση, έτσι ώστε η γιορτή να είναι ιδιωτική και χωρίς να διαρρεύσει κάτι.
«Το εστιατόριο ήταν στολισμένο με μπαλόνια και λουλούδια», ανέφερε άτομο από το προσωπικό του ξενοδοχείου.
«Η Ριάνα φαινόταν υπέροχη και είχε την καλύτερη διάθεση».
Όλοι η παρέα «απόλαυσε καταπληκτικό ιταλικό φαγητό, συμπεριλαμβανομένων πολλών πιάτων με ζυμαρικά, άκουσε μουσική και πέρασε υπέροχα», λέει η πηγή, προσθέτοντας ότι η Riri και οι καλεσμένοι απόλαυσαν μια «όμορφη τούρτα γενεθλίων» — με ένα είδωλό της από φωτογραφία του προφίλ της στο Instagram.
Ένα έργο τέχνης που έχει δημιουργηθεί από θαυμαστές, το οποίο έχει το παρατσούκλι “Rhenna”, σύμφωνα με φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram η φίλη της σταρ, Melissa Forde.
Η Ριάνα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, είδηση που προκάλεσε έκπληξη κατά την πρόσφατη εκπληκτική της εμφάνιση στο Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr