Αυτός θα μπορούσε να είναι νέος Τζον Ράμπο. Δεν το λέμε εμείς… ο ίδιος ο Σταλόνε το αποκάλυψε

3 Min Read

Ο θρυλικός ηθοποιός, Σιλβέστερ Σταλόνε, σε μια πρόσφατη εμφάνισή του στο δημοφιλές talk show “The Tonight Show” του Τζίμι Φάλον, άφησε άφωνους τους τηλεθεατές με μια απρόσμενη δήλωση.

Σε ερώτηση του Φάλον για το ποιος θα μπορούσε να υποδυθεί τον εμβληματικό ρόλο του Τζον Ράμπο σε μια μελλοντική ταινία, ο 77χρονος Σταλόνε απάντησε χωρίς δισταγμό: “Ο Ράιαν Γκόσλινγκ”.

Ο Σταλόνε εξήγησε ότι είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον 43χρονο ηθοποιό σε ένα δείπνο, όπου ο Γκόσλινγκ του εκμυστηρεύτηκε πόσο τον είχε επηρεάσει ο χαρακτήρας του Ράμπο στα παιδικά του χρόνια.

“Μου μίλησε για το πώς ο Ράμπο τον ενέπνευσε και τον βοήθησε να ξεπεράσει δύσκολες στιγμές”, είπε ο Σταλόνε. “Εντυπωσιάστηκα από το πάθος και την ειλικρίνειά του. Ήταν σα να μιλούσα με τον νεότερο εαυτό μου.”

Πολλοί θα θεωρήσουν ίσως ασυνήθιστη την επιλογή του Γκόσλινγκ, ο οποίος είναι γνωστός για πιο δραματικούς ρόλους, για τον ρόλο του θρυλικού αμερικανού στρατιώτη. Ο Σταλόνε, όμως, φαίνεται να πείστηκε από την ερμηνευτική δεινότητα και το ταλέντο του νεαρού ηθοποιού.

“Ο Ράιαν είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός με μεγάλη εμβέλεια”, τόνισε ο Σταλόνε. “Έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται στους ρόλους που υποδύεται και είμαι σίγουρος ότι θα έδινε μια μοναδική ερμηνεία στον Ράμπο.”

Φυσικά, η δήλωση του Σταλόνε πυροδότησε άμεσα σενάρια και φήμες για μια πιθανή επανεκκίνηση της θρυλικής σειράς ταινιών.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από την εταιρεία παραγωγής. Η δήλωση του Σταλόνε, όμως, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε στο μέλλον τον Ράιαν Γκόσλινγκ να παλεύει με τους εχθρούς του ως ο “νέος” Τζον Ράμπο.

Τι έχει στο μυαλό του ο Σταλόνε για τον “νέο” Τζον Ράμπο

  • Ο Σταλόνε δήλωσε ότι θα ήθελε να δει μια πιο “ρεαλιστική” προσέγγιση του χαρακτήρα σε μια μελλοντική ταινία.
  • Ο Γκόσλινγκ δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής την δήλωση του Σταλόνε.
  • Η επιλογή του Γκόσλινγκ έχει διχάσει τους fans του Ράμπο, με κάποιους να την υποστηρίζουν και άλλους να εκφράζουν την αντίθεσή τους.

Θα δούμε τον Ράιαν Γκόσλινγκ στον ρόλο του Τζόν Ράμπο:

Η δήλωση του Σιλβέστερ Σταλόνε για τον Ράιαν Γκόσλινγκ ως πιθανό διάδοχό του στον ρόλο του Τζον Ράμπο άνοιξε τον δρόμο για σενάρια και εικασίες.

Μένει να δούμε εάν η εταιρεία παραγωγής θα υιοθετήσει την πρόταση του Σταλόνε και εάν ο Γκόσλινγκ θα δεχτεί τελικά την πρόκληση να υποδυθεί έναν από τους πιο θρυλικούς ρόλους στην ιστορία του κινηματογράφου.

Share This Article
Exit mobile version