Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση για την νέα αγωνιστική χρονιά φαίνεται ότι έκανε ο Ολυμπιακός αφού σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν πριν απο λίγη ώρα οι Ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με τον Αμερικάνο πρώην παίκτη της Ζαλγκίρις Κάουνας Τόμας Ουόκαπ.
Όπως όλα δείχνουν κάτοικος Πειραιά θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Τόμας Ουόκαπ, όπως αποκάλυψε στον «αέρα» του OVER FM 104.9 ο Τόλης Λεούσης.
Σύμφωνα με τον ο Τόλη Λεούση οι Ερυθρόλευκοι τα βρήκαν σε όλα με τον Αμερικάνο πρώην παίκτη της Ζαλγκίρις Κάουνας και ήδη οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων.
Τον Αμερικάνο παίκτη διεκδικούσε και η Μακάμπι Τελ Αβίβ όπως όλα δείχνουν όμως ο Ολυμπιακός με σωστές και γρήγορες κινήσεις του και έκλεισε τον πρώην παίκτη της Ζαλγκίρις και αναμένεται να υπογράψει για τα επόμενα δύο χρόνια.
Δείτε highlights απο την πρώτη σεζόν του παίκτη στην Ζαλγκίρις Κάουνας
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr