Αθηνά Οικονομάκου: Έτοιμη να γίνει ξανά μαμά! Έρχεται το τρίτο παιδί;

Ο ρόλος της μητρότητας ταιριάζει γάντι στην Αθηνά Οικονομάκου! Από την ημέρα που κράτησε στην αγκαλιά της τα δύο της παιδιά τον Μάξιμο και τη Σιέννα η ηθοποιός δεν σταματά στιγμή να χαμογελά.

Ο ρόλος της μητρότητας ταιριάζει γάντι στην Αθηνά Οικονομάκου! Από την ημέρα που κράτησε στην αγκαλιά της τα δύο της παιδιά τον Μάξιμο και τη Σιέννα η ηθοποιός δεν σταματά στιγμή να χαμογελά.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει μαμά για τρίτη φορά.” Δεν λέω τίποτα ο χρόνος θα δείξει για ένα τρίτο παιδί. Ποτέ δεν λέω ποτέ, και δεν αποκλείω τίποτα.. Ούτε αρνητική είμαι ούτε θετική. Το αφήνουμε και όπως μας τα φέρει η ζωή. Ολοκληρωμένη νιώθω ήδη δεν είναι κάτι που σκέφτομαι Δεν είναι όμως και κάτι που αποκλείω…”, δήλωσε στο περιοδικό Λοιπόν και τον Παναγιώτη Βαζαίο.

Η Αθηνά Οικονομάκου όμως δεν σταματάει εκεί και συνεχίζοντας αποκαλύπτει:

“Στη φάση που είμαι τώρα η αλήθεια είναι ότι θέλω να δουλέψω περισσότερο όπως επίσης θα ήθελα να μεγαλώσει η κόρη μου πρώτα γιατί  είναι μόνο δυόμιση ετών. Σε δύο χρόνια από τώρα όμως δεν μπορώ να σου πω ότι αποκλείεται να κάνω ένα ακόμη παιδί. Να είμαστε καλά με τον άντρα μου και αγαπημένοι και μπορεί να έρθει και ένα τρίτο παιδί”.

Στο πρόσωπο του Φιλίππου Μιχοπουλου βρήκε όλα όσα ονειρευόταν για αυτό και δεν σταματάμε ευγνωμονεί το Θεό που τον έφερε στο δρόμο της. Όσο για το πώς καταφέρνει και συνδυάζει καριέρα και οικογένεια να φέρει η ίδια αποκαλύπτει:

“Κάνω κάτι που αγαπώ πάρα πολύ. Το κάνω με την καρδιά μου και νιώθω υπέροχα για αυτό και δεν  βαρυγκωμώ. Υπάρχουν πολλές δύσκολες μέρες στη δουλειά. Πολύ ωραία γυρίσματα να γυρνάω σπίτι μου πολύ αργά να πρέπει να κοιμηθώ και την άλλη μέρα το πρωί ξανά στο γύρισμα να μην προλαβαίνω να δω τα παιδιά μου ξύπνια αλλά με αυτή τη δουλειά γεμίσω Ψυχικά και περνάω πολύ καλά. Όλα άλλωστε θέλουν θυσίες σε αυτή τη ζωή.

Αθηνά Οικονομάκου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

anna

Αρθρογράφος: Άννα Ξενοπούλου

Εδώ θα διαβάσεις όλα τα τελευταία νέα της επικαιρότητας για την Ελλάδα. Ενημερώσου άμεσα για τις τελευταίες ειδήσεις και εξελίξεις!
Emai: [email protected]

Σύμφωνα με διάφορα Survivor spoiler, η ιδέα του Ατζούν Ιλιτζαλί να εντάξει τη Δήμητρα Βαμβακούση στον επόμενο κύκλο του

Survivor spoiler: Αυτό είναι το ασύλληπτο ποσό που θα παίρνει ο Ντάνος

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι ένα ακόμα πρόσωπο της Ελληνικής showbiz που επιλέγει να κάνει διακοπές στην εξωτική Ζανζιβάρη.

Ζανζιβάρη: Μετά την Ελένη Ράντου και η Μαρία Μπακοδήμου κάνει διακοπές στον εξωτικό προορισμό