Άρης – Ολυμπιακός: Να φύγουν με το «διπλό» από τη Θεσσαλονίκη οι «ερυθρόλευκοι»

Γιώργος Παπαχρόνης
2 Min Read

Σήμερα, 24 Απριλίου 2024, στις 19:30, ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ιστορικό γήπεδο Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, σε ένα άκρως συναρπαστικό παιχνίδι για την 7η αγωνιστική των Playoffs της Super League.

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο “αιωνίων” αντιπάλων υπόσχεται να είναι γεμάτη ένταση, πάθος και δυναμισμό, καθώς και οι δύο ομάδες διεκδικούν με σθένος μια θέση στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός

Ο Άρης, φιλοξενώντας τον Ολυμπιακό, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει μια σημαντική νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στους στόχους του. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, ωστόσο παραμένει μαχητική και αποφασισμένη να ανατρέψει την κακή παράδοση που έχει απέναντι στους “ερυθρόλευκους” στα τελευταία παιχνίδια.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός έρχεται στο Χαριλάου με φόρα και αυτοπεποίθηση, μετά την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Ο στόχος του Λουίς Μεντιλίμπαρ και των παικτών του είναι να πάρουν το τρίποντο και να αυξήσουν τη διαφορά τους από τις ομάδες που διεκδικούν την κορυφή της βαθμολογίας.

Ολυμπιακός

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι αμφίρροπο και γεμάτο εκπλήξεις. Η εμπειρία των παικτών και η ποιότητα των παιχνιδιών που διαθέτουν οι δύο ομάδες εγγυώνται ένα συναρπαστικό θέαμα για τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Ραντεβού, λοιπόν, στις 19:30 στο Χαριλάου για ένα ματς που θα κρίνει πολλά για την εξέλιξη των Playoffs της Super League!

Η ιστορία του αγώνα

Η αναμέτρηση μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά και εχθρικά ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 128 φορές στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό να μετράει 59 νίκες, ο Άρης 28 και 41 ισοπαλίες.

Προγνωστικά για το παιχνίδι

Οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν ελαφρύ προβάδισμα στον Ολυμπιακό, ωστόσο η έκβαση του αγώνα είναι αβέβαιη. Ο Άρης, με την υποστήριξη του κόσμου του, μπορεί να κάνει την έκπληξη και να πάρει τη νίκη.

Share This Article
Exit mobile version