Απίστευτο περιστατικό! Με πολυτελή θαλαμηγό έφτασαν στη Μύκονο 51 μετανάστες (video)

Μέρα μεσημέρι Τουρκική θαλαμηγός προσέγγισε το νησί της Μυκόνου και αποβίβασε 42 άτομα. Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο!

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Μύκονο αφού όπως αποκαλύπτει η εκπομπή Πρωινή Ζώνη του Action24 με ρεπορτάζ της απο το νησί των ανέμων, έφτασαν με πολυτελή θαλαμηγό 42 μετανάστες. Τον τελευταίο καιρό είμαι μεταναστευτικές ροές έχουν αυξηθεί δραματικά με τους με τους διακινητές να κάνουν όλο και πιο έντονη την παρουσία τους στο Αιγαίο.

Θαλαμηγός αποβίβασε λαθρομετανάστες στη Μύκονο ανενόχλητη

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή ο Εκπρόσωπος τύπου του Λιμενικού Σώματος Νίκος Αλεξίου στο νησί της Μυκόνου έφτασε μία θαλαμηγός η οποία αποβίβασε 42 μετανάστες, ενώ στη συνέχεια χωρίς να την εμποδίσει κανένας, έκανε μεταβολή και επέστρεψε προς τα τουρκικά παράλια τα οποία φυσικά και δεν είναι δίπλα από τη Μύκονο.

Ο Εκπρόσωπος τύπου του Λιμενικού Σώματος αποκάλυψε ότι έγινε μία μεγάλη επιχείρηση για να αποτραπεί η όλη κατάσταση το αποτέλεσμα όμως είναι ότι και οι 42 λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν στο νησί της Μυκόνου και η θαλαμηγός ακινητοποιήθηκε μετά απο καταδίωξη στην Πάτμο!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο ρεπορτάζ για το απίστευτο περιστατικό,  που συνέβη όχι σε κάποιο απομακρυσμένο ελληνικό νησί αλλά στη Μύκονο.

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα – Πώς θα λειτουργήσουν Μετρό και Τραμ

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της διεξαγωγής του «15ου Αγώνα δρόμου και Περιπάτου “Race for the Cure”» στο κέντρο της Αθήνας...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ