Αναστασία Τερζή: Μετά τους Προδότες ετοιμάζεται και για το Survivor

Must Read

Αυτό και αν είναι spoiler αφού μετά τους προδότες και τον ΑΝΤ1 όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα και το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Η Αναστασία Τερζή έδωσε μίλησε στην Espresso και ήταν αποκαλυπτική τόσο με το εξώφυλλο που έκανε στο περιοδικό όσο και με αυτά που αποκάλυψε στη συνέντευξη της.

Όπως θα δείτε και εσείς δηλώνει έτοιμη για όλα Αφού η εκρηκτική τραγουδίστρια και επιχειρηματίας αποκαλύπτει στην Espresso όλα όσα δεν ήτανε μέσα από τη συμμετοχή της ως προστάτης του ΑΝΤ1 ενώ κάνει δήλωση που θα συζητηθεί για το τηλεοπτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Είναι γεγονός ότι η Αναστασία Τερζή με τη συμμετοχή της κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 22 παίκτες σε ένα παιχνίδι στρατηγικής Μάλιστα μέχρι και την τετράδα του τελικού μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο κατάφερε όμως να κλέψει τις εντυπώσεις και σίγουρα το μέλλον στην τηλεόραση είναι όλο δικό της.

Tώρα είμαι έτοιμη και για το Survivor”, αναφέρει η Αναστασία Τερζή και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη αφού σίγουρα θα είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που θα έχουμε δει παραλίες του Άγιου Δομίνικου και είναι δεδομένο ότι θα μας κάνει να εξετάσουμε πολλές από τις παλιές παίκτριες.

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Τρελό ανέκδοτο: Ένας Ρομά ανέβασε στο ντάτσουν όχι έναν, όχι δύο, αλλά…

Τα καλύτερα ανέκδοτα που κυκλοφορούν είναι με Ρομά και όλοι θέλουν να τα διαβάσουν γιατί προσφέρουν επικό γέλιο. Γι'...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ