Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η σχέση με τον Βλάσση Μπονάτσο και η τολμηρή φωτογράφηση

Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλίκη βουγιουκλάκη, αλίκη βουγιουκλάκη ταινίεσ, αλίκη βουγιουκλάκη υψοσ, αλίκη βουγιουκλάκη κηδεία, αλίκη βουγιουκλάκη ηλικία θανάτου, αλίκη βουγιουκλάκη έχω ένα μυστικό, αλίκη βουγιουκλάκη τραγούδια, αλίκη βουγιουκλάκη δημήτρησ παπαμιχαήλ, αλίκη βουγιουκλάκη θανατοσ,
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η σχέση με τον Βλάσση Μπονάτσο και η τολμηρή φωτογράφηση

Η μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός, Αλίκη Βουγιουκλάκη, μια πραγματική σούπερ σταρ, που μοίραζε τεράστια λάμψη με την παρουσία της, το 1982 γνώρισε τον Βλάσση Μπονάτσο τον οποίο και έχρισε συμπρωταγωνιστή της στο θεατρικό Εβίτα, όπου είχε τον ρόλο του Τσε!

Μετά από αυτή την επιτυχημένη χειμερινή σεζόν του 1982, η Αλίκη Βουγιουκλάκη μαζί με τον Βλάσση Μπονάτσο, πήγε στο αγαπημένο της «καταφύγιο», την εξοχική της κατοικία στον Θεολόγο, ώστε να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η τολμηρή φωτογράφηση

Ήδη μέσα απο την κοινή τους πορεία στο θέατρο και την Εβίτα, αναπτύχθηκε ένα ερωτικό ειδύλλιο και μάλιστα, τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς οι δυο τους πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή φωτογράφιση, επισημοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τη σχέση τους.

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Ταχυδρόμος», με την Αλίκη να απαντά στις… απορίες περί μεγάλης διαφοράς ηλικίας ως εξής:

«Στον έρωτα δεν υπάρχουν ηλικίες. Και εγώ δεν έχω ηλικία γιατί είμαι πάντα ερωτευμένη».