Αλέξης Παππάς: Συνεχίζει την «κόντρα» με τον Τζέιμς Καφετζή και εκτός Survivor

Ρόη Ράπτη
2 Min Read

Μετά από μια θητεία γεμάτη εντάσεις, προστριβές, αλλά και δυνατές στιγμές, ο Αλέξης Παππάς αποχαιρέτησε οικειοθελώς το Survivor 2024. Η απόφασή του ξάφνιασε πολλούς, καθώς φέτος κατάφερε να χτίσει μια διαφορετική εικόνα από ό,τι το 2021, κερδίζοντας την εύνοια του κοινού.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του, ο Παππάς έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, μοιραζόμενος με τους followers του μια φωτογραφία από τους λασπωμένους στίβους μάχης του Αγίου Δομίνικου.

Αλέξης Παππάς

Στην ανάρτησή του, ο Παππάς αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για μελλοντικές συνεργασίες με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, τονίζοντας πως “κάτι μπορεί να τελείωσε αλλά δεν σημαίνει κάτι”. Παράλληλα, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την εμπειρία του Survivor, η οποία τον βοήθησε να εκτιμήσει τα απλά και δεδομένα στη ζωή.

Παρά την απογοήτευση για την μη επίτευξη του στόχου του για τον τελικό, ο Παππάς ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. “Ένα νέο κεφάλαιο μόλις άνοιξε”, γράφει, αφήνοντας άγνωστες τις επόμενες επαγγελματικές του κινήσεις.

Η ανάρτησή του ολοκληρώνεται με μια πρόκληση προς τον “άσπονδο φίλο” του, Τζέιμς Καφετζή. Ο Παππάς τον καλεί σε φιλανθρωπικό αγώνα Beach Volley, με έδρα τη Ρόδο, όπως πρότεινε ο Τριαντάφυλλος.

Η πρόταση όπως φαίνεται βρήκε θετική ανταπόκριση από τον Καφετζή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια επική αναμέτρηση εκτός στίβων μάχης.

Share This Article
Exit mobile version