
Μάλλον τελείωσε η Μύκονος για φέτος για την δημοφιλής influencer Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία συνεχίζει να κάνει τις διακοπές της στα πάτρια εδάφη.
Η Αλεξάνδρα, αφού γύρισε την μισή Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, επέστρεψε στην οικογένεια της στην Τρίπολη και τώρα κάνει τα μπάνια της απο το Άστρος.
Ένα πολύ όμορφο μέρος όπου μπορεί να κάνει κάποιος οικογενειακές διακοπές όμορφα και χωρίς πολλά πολλά, αφού ναι μεν υπάρχουν αρκετά μαγαζιά για να διασκεδάσει κάποιος, σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι Μύκονος.
Κάθε χρόνο η Αλεξάνδρα επισκέπτεται το παραλιακό αυτό μέρος και απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα ενώ ποτέ δεν παραλείπει να φωτογραφίζεται, ακόμα και εκεί.
Φυσικά οι φωτογραφίες της έγιναν αμέσως viral, ενώ ξεχώρισε και η σέλφι που ανέβασε στα social media με την ίδια να είναι ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα και να κάνει…τσίλινγκ!
Η ίδια ποζάρει φορώντας ένα εντυπωσιακό πορτοκαλί μαγιό, γυαλιά ηλίου τα οποία δεν αποχωρίζεται , ενώ όπως θα δείτε και εσείς το μανικιούρ της είναι και αυτό εντυπωσιακό!
Τα story της πήραν κυριολεκτικά φωτιά, αφού η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, εκτός απο την μαγευτική και ήρεμη θάλασσα μας έδωσε στο πιάτο και τα εντυπωσιακά της προσόντα για μια ακόμα φορά.

