Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι δήλωσε για το μονόπετρο που φοράει και για τον γάμο

Δέσποινα Ιωάννου
2 Min Read

Στον κόσμο της ελληνικής showbiz, λίγα πρόσωπα φωτίζονται με τόσο έντονα όσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η ζωή της, πάντα κάτω από το φως των προβολέων, έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης, ειδικά όταν πρόκειται για τον ενδεχόμενο ενός νέου γάμου!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, είναι μια απο τις πιο εκθαμβωτικές προσωπικότητες των social media και όχι μόνο, αφού έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές πολλών με τη μοναδική της χάρη και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Η αποκάλυψη της Παναγιώταρου για το μονόπετρο

Μπορεί η εντυπωσιακή Τριπολιτσιώτισσά να είναι γνωστή για την αισθητική της και τον κομψό της τρόπο ζωής, αυτή την φορά όμως βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης, όχι για κάποια εμφάνιση της, αλλά για γάμο!

Μια φράση που είπε μπροστά στις κάμερες και συγκεκριμένα το «Φοράω ακόμα το μονόπετρο του Αριστομένη», ήταν αρκετή για να κάνει το φανατικό κοινό της να αναρωτιέται αν θα την δούμε ξανά νυφούλα.

Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο με της την δήλωση η Αλεξάνδρα προκάλεσε συζητήσεις και σχόλια στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό , ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που θέλουν να την δουν να παντρεύεται ξανά.

Δείτε τι είπε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day

Share This Article
Exit mobile version