Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω έρχεται αντιμέτωπη με την Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω έρχεται αντιμέτωπη με την Ασημίνα
Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω έρχεται αντιμέτωπη με την Ασημίνα

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς ANT1, Άγριες Μέλισσες, είναι τρομακτικές. Η Δρόσω ισχυρίζεται ότι έχει θέση στην καρδιά του Σέργιου και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ασημίνα, ενώ ο Βόσκαρης φέρνει στα όρια του τον Προύσαλη ο οποίος αποφασίζει να παραιτηθεί.

Η παρουσία του Δρόσως στο Διαφάνι ρίχνει ακόμα περισσότερο την  ψυχολογική κατάσταση της Ασημίνας.

Δρόσω
Δρόσω

Η τελευταία αισθάνεται ότι απειλείται και φοβάται ότι θα χάσει όλα αυτά που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια ενώ βλέπει ότι ο Νικηφόρος, αυτή τη φορά παίρνει την πλευρά της Δρόσως, αφού συμφωνεί να βλέπει τον μικρό Σέργιο.

Για άλλη μια φορά, όμως όλα την οδηγούν προς Μπάμπη, καθώς μαζί του πιστεύει ότι είναι ήρεμη.

Ωστόσο, ο Νικηφόρος ζητάει απο τον Σωτήρη να παρακολουθεί κρυφά την Ασημίνα  αφού  συνειδητοποίει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και όταν το ανακαλύπτει πέφτει από τα σύννεφα.

Ασημίνα
Ασημίνα

Η Ουρανία είναι τρομοκρατημένη, γιατί ξέρει ότι αν συνεχιστεί και αποκαλυφθεί αυτή η σχέση, θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Η Δρόσω επιμένει να θέλει να δει τον Σέργιο. Στην πραγματικότητα, η Δρόσω είναι αποφασισμένη να κερδίσει μια θέση στην καρδιά του γιού της.

Ωστόσο, παρά την πίεση η Ασημίνα, δεν φαίνεται έτοιμη να τον αφήσει. Οι δύο αδελφές θα αντιμετωπίσουν πολλές στιγμές εντάσεων, διότι η Ασημίνα δεν έχει συγχωρήσει ακόμη την προδοσία του συζύγου της, ενώ τώρα φοβάται κιόλας ότι η Δρόσω θα της πάρει το μωρό