Συναγερμός στην αστυνομία από μανιακό δολοφόνο – Ποια περιοχή είναι στα «κόκκινα»

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει η υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του οδηγού ταξί στην Κηφισιά, καθώς σύμφωνα με τις αρχές ένας επικίνδυνος μανιακός που κυκλοφορεί στην περιοχή σκορπά τον τρόμο, πυροβολώντας οδηγούς ταξί.

Είκοσι ημέρες πριν από τη μαφιόζικη εκτέλεση σε βάρος του οδηγού ταξί το βράδυ της Τρίτης στην οδό Κοκκιναρά, ένας άλλος οδηγός είχε δεχτεί δολοφονική επίθεση στην ίδια περιοχή, γλιτώνοντας από θαύμα.

Ειδικότερα, στις 11 Φεβρουαρίου ένας οδηγός ταξί πηγαίνει στο νοσοκομείο με τραύμα από πυροβόλο όπλο στον λαιμό. Ο επαγγελματίας οδηγός είχε πάρει κούρσα έναν άνδρα από την Κηφισιά. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο οδηγός ταξί αισθάνθηκε ένα κάψιμο και ζαλάδα και ακινητοποίησε το όχημα.

Στη συνέχεια, ο πελάτης έκλεψε το κλειδί του ταξί και διέφυγε, ενώ ο οδηγός μετέβη μόνος του στο νοσοκομείο, όπου διαπίστωσε ότι είχε πυροβοληθεί εξ επαφής.

Πλέον, οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν αν όντως σχετίζονται τα δύο περιστατικά και εάν χρησιμοποιήθηκε το ίδιο όπλο στις δύο επιθέσεις.

Εν κινήσει η εκτέλεση του οδηγού ταξί

«Επαγγελματικό» χαρακτηρίζεται από άνδρες της ασφάλειας το μαφιόζικο χτύπημα με θύμα τον οδηγό ταξί στην οδό Κοκκιναρά το βράδυ της Τρίτης, το θύμα, που δεν είχε απασχολήσει τς αρχές κατά το παρελθόν, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εκτελέστηκε με μια σφαίρα στο δεξί του κρόταφο ενώ το όχημα που οδηγούσε, βρισκόταν εν κινήσει.

Ο οδηγός του ταξί ουσιαστικά πήρε κούρσα τον δολοφόνο του. Ο άτυχος οδηγός δέχτηκε τη σφαίρα εξ επαφής και ο δράστης βγήκε από το όχημα, ενώ εκείνο συνέχισε να κινείται για λίγα μέτρα έως ότου τελικά πρόσκρουση σε άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 12:00 τη νύχτα και όπως προέκυψε, το θύμα εργαζόταν ως οδηγός ταξί τους τελευταίους έξι μήνες, κάτοικος Νέας Ιωνίας.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν λεωφορείο που περνούσε από το σημείο δεν μπορούσε να περάσει, γιατί το ταξί έκλεινε τον δρόμο και ο οδηγός του κατέβηκε να δει τι συμβαίνει, οπότε αντίκρισε τον 52χρονο νεκρό και ειδοποίησε την Αστυνομία.

 

via